dnes je 13.11.2019
Neprístupný dokument, nutné prihlásenie
Input:

Rezort školstva vypracoval moderné zásady Flexi stravovania v školských jedálňach

18.10.2019, Zdroj: Ministerstvo školstva, vedy, výskumu a športu SR

Znižovanie podielu živočíšnych zdrojov bielkovín a tukov i zvyšovanie podielu čerstvej zeleniny a ovocia od regionálnych dodávateľov. To sú hlavné zásady zmien, ktoré v oblasti školského stravovania pripravilo Ministerstvo školstva, vedy, výskumu a športu SR.
Nedávno schválené dokumenty Materiálno-spotrebné normy Flexi a Aplikácia metodiky

Prístup ZADARMO k tomuto dokumentu majú len registrovaní užívatelia portálu Škola efektívne.
Registrovať

Pravidelné spravodajstvo

alebo prihlásiť.

Zatriedenie dokumentu
Zatriedenie dokumentu
Vzťahuje sa k téme:
Vzťahuje sa k aktuálnosti:
Vzťahuje sa k obdobiu platnosti: